Programska oprema za optične čitalce

Programska oprema

Fujitsu skenerji so opremljeni s programsko opremo za skeniranje, upravljanje in nalaganje vsebin.

Trenutne ponudbe programske opreme so navedene v nadaljevanju.

 

Programska oprema Opis

ScandAll PRO V2

Navedena programska oprema je na voljo serijsko s modeli fi-fi-5015, 6110, fi-6130Z in fi-6230Z.

Namenjen je predvsem za profesionalne uporabnike, ScandAll Pro omogoča ustvarjanje profilov skeniranje določanje natančne potrebe skeniranja posameznih procesov, ki jih opravljajo. Ponuja široko paleto nastavitev in možnosti za skenirni proces.

ScandAll PRO V2 Premium

ScandAll PRO V2 Premium za profesionalno skeniranje je na voljo serijsko s fi-6140Z, fi-6240Z, fi-5530C2, fi-6750S, fi-6670, 6670A, fi-6770, 6770A, fi-6800 in fi-5950.

Namenjen profesionalnim uporabnikm, ScandAll Pro V2 Premium omogoča ustvarjanje zahtevnih profilov skeniranja in zaktevnejše poslovne procese.

Scanner Central Admin

Server-client programska oprema, ki omogoča enostavno spremljanje in upravljanje več skenerjev prek omrežja iz ene točke, s funkcijami, ki omogočajo skrbnikom, da spremlja stanje optičnega bralnika, izvajanje sočasnih programskih posodobitvev, preselitve nastavitvev, upravljanje uporabnikov in še mnogo več. Ta vsestranski programske opreme, bistveno znižuje stroške in porabo časa, namestitev in vzdrževanje velikega števila fi serije skenerjev. Je idealna za organizacije, ki uporabljajo optične bralnike v velikem obsegu in pogosto prihaja do zahtev po širitvi svoje dejavnosti na nove lokacije.

KOFAX VRS

VRS (Virtual ReScan) je revolucionarno urodje za pomoč v procesu skeniranja. Proces skeniranja dokumentov je cenejše v smislu časa za pripravo in ročnega posredovanja med skeniranja. Najpomembnejši del skeniranje in zajema slike in sposobnost, da sliko lahko naložite in jih uporabite pozneje.

Rack2-filer

Preprostejše upravljanje z dokumenti

Rack2Filer vam omogoča elektronsko arhiviranje dokumentov v vizualno zlahka razumljiv način. Programska rešitev je zgrajena vizualno na osnovi klasičnega arhiviranja dokumentov z pomočjo fasciklov in arkivskih omar katere vsebujejo dokumente v elektronski obliki.


Z uporabo ScanSnap optičnega čitalca in Rack2filer programskega orodja lahko organizirate vse svoje dokumente v elektronski obliki. Rack2Filer lahko uporabite tudi za storitev računalništva v oblaku, kot so SugarSync in Dropbox in si ogledate svoje »elektronske fascikle« na mobilnih napravah kadarkoli in kjerkoli.


RackFiler Smart podpira današnje zadnje komunikacijske sloge in je enostaven za upravljanje. Omogoča uzvoz podatkov skeniranih z ScanSnap optičnimi čitalci, uvoz fotografij posnetih na iPad ali iPhone, do navideznega namizja na to kategorizacijo, organizacija in urejanje podatkov na projektu. Omogoča tudi iskanje dokumentov po izbranih ključnih besedah.

PAPER STREAM

Vsi optični čitalniki FUJITSU so po novem opremljeni z najsodobnejšo programsko opremo za zajem in obdelavo dokumentov
PaperStream IP- PaperStream IP je nov tip gonilnika za serijo fi serijo optičnih čitalcev ki je zasnovan v povezavi z TWAIN / ISIS gonilniki. S pomočjo novih gonilnikov lahko uporabnik zelo enostavno nastavi parametre za posamezno skenirno postajo. PaperStream IP poskrbi za samodejno korekcijo zajetih slik in omogoči nemotene uporabo v različnih aplikacijah. Z uporabo Paper stream IP zagotovimo brezkompromisno kvsliteto zajetih slik,še posebej v primeru uporabe v procesih OCR!


PaperStream Capture – programska oprema za optimizacijo zajema dokumentov.PaperStream Capture je aplikacija za skeniranje in upravljanje skeniranih podatkov z uporabo optičnih čitalcev FUJITSU fi serije.Predstavlja uporabniku prijazen vmesnik za nastavitev postopkov in skenirnih procesov.V povezavi z Paper stream IP predstavlja izredno močno orodje za pripravo elektronskih materialov za nadaljno uporabo.