Optični čitalec Fujitsu Fi-6240Z

Kot najhitrejša čitalca v svojem razredu zadovoljujeta tudi velikim kolčinam dnevnega čitanja dokumentov....

pdfTehnične specifikacije Fi-6240Z

Opis

Zaradi spremembe v konceptu oblike čitalnika fi-6140Z in fi-6240Zrazširjata trenutno ponudbo optičnih čitalnikov Fujitsu in ponujata zanesljivost, hitrejše delovanje in večje dnevne obremenitve. Ta izjemna čitalnika bosta temeljito spremenila kako je podprto zajemanje in obdelavo dokumentov in istočasno izboljšala učinkovitost.

Prek 50-listnega ADF lahko fi-6140Z in fi-6240Z prebereta enostranske dokumente do 60 strani na minuto v črno-beli in sivinski tehniki (200 dpi) in 40 slik na minuto v barvni tehniki (300 dpi). Dvostranski dokumenti bodo prebrani s hitrostjo 120 oziroma 80 slik na minuto.

Oba čitalnika omogočata dodajanje dokumentov do debeline 210 g/m2 in velikosti A8 do A4 (tudi kreditne kartice, plastične kartice in podobno).

Da bi zavarovali tanjše in občutljivejše dokumente, je dodana varnostna funkcija, ki v primeru zatikanja papirja v mehanizmu samodejno ustavi branje. Oba modela imata tudi separacijski modul, ki zagotavlja lepše dodajanje papirja in zanesljivejše branje.

Za skrajšanje časa obdelave je na voljo še funkcija, ki prepozna dokumente s prilepljenimi lističi, ki bi lahko sprožili alarm za napačno dodajanje, a ta funkcija to prepreči.

Po branju slike se bodo izvedle nekatere funkcije, ki izboljšajo sliko, ki bo prikazana na zaslonu (samodejna zaznava barv, velikost in poravnava).

Čitalnika fi-6140Z in fi-6240Z imata priloženo programsko opremo ScandAll Pro Version V2 Premium, ki omogoča uporabniku enostaven zajem vseh barv med branjem. Programska oprema deluje prek gonilnikov TWAIN ali ISIS, kar dodatno pripomore funkcijam za obdelavo slik s priloženim programom VRS Professional. Ta odlični program lahko uporabite za nadaljnjo izboljšavo slik med obdelavo, kot je inteligentno prepoznavanje orientacije vsebine, zasičenje ozadja in izboljšana samodejna orodja.