Optični čitalec Fujitsu Fi-7460

Skupinska optična čitalca Fujitsu fi-7460 in fi-7480 sta idealna za srednje velika ali velika podjetja, ki imajo potrebo po zajemanju od formata A3 navzdol in obdelavo s programom OCR.

pdfTehnične specifikacije Fi-7460

Opis

Skupinska optična čitalca Fujitsu fi-7460 in fi-7480 sta idealna za srednje velika ali velika podjetja, ki imajo potrebo po zajemanju od formata A3 navzdol in obdelavo s programom OCR. Ti dve napravi sta med najhitrejšimi in najkompaktnejšimi v svojem razredu z dvostransko obdelavo do 160 slik ali 80 strani v črnobeli ali barvnii tehniki pri 200 ali 300 dpi.

Optični čitalec fi-7460/ fi-7260 na mizi zaseda prostor 209 x 380 mm (G x Š) in tako ne porabljata veliko prostora. Samodejni podajalnik papirja (ADF) ima kapaciteto 100 listov in je narejen tako, da ga lahko uporabnik sproti dopolnjuje s papirji različnih velikosti in teže. Na ta način delo poteka zelo hitro in brez zastojev.

Odlično polnjenje papirja je dejstvo, da imata ta modela najnaprednejšo tehnologijo separacije papirja v svojem razredu. Aparata sta čitalnika za skupinsko delo z izjemno zanesljivim sistemom za dodajanje in tako lahko uporabite še različnejše dokumente po teži. Še več, ADF lahko obdela dokument do dolžine 3 m in je dovolj robusten, da lahko vložite reliefne kartice do debeline 1,4 mm (ležeče in pokončno).

Prednost "Multifeed Detection" je enostavno kombinirana s funkcijo "Intelligent Multifeed" in uporabniku se ni treba bati za nenamerno dvojno zajemanje listov, ker se sproži alarm za napačno zajemanje in istočasno je omogočeno zaznavanje dvojnih listov. Skenerja Fujitsu FI7460/7480 sta prva čitalnika v svojem razredu, ki ponujata odlično integrirano samodejno funkcijo za slikovnih obdelavo dokumentov, kot je auto color, samodejno določanje velikosti, poravnava itd.

Modela lahko opremite tudi s tiskalnikom «imprinter« tako lahko na hrbtno stran obdelanih dokumentov natisnete datum ali druge pomembne informacije.

Programska oprema PAPER STREAM
Vsi optični čitalniki FUJITSU so po novem opremljeni z najsodobnejšo programsko opremo za zajem in obdelavo dokumentov.
PaperStream IP- PaperStream IP je nov tip gonilnika za serijo fi serijo optičnih čitalcev ki je zasnovan v povezavi z TWAIN / ISIS gonilniki. S pomočjo novih gonilnikov lahko uporabnik zelo enostavno nastavi parametre za posamezno skenirno postajo.
PaperStream IP poskrbi za samodejno korekcijo zajetih slik in omogoči nemotene uporabo v različnih aplikacijah. Z uporabo Paper stream IP zagotovimo brezkompromisno kvsliteto zajetih slik,še posebej v primeru uporabe v procesih OCR!
PaperStream Capture – programska oprema za optimizacijo zajema dokumentov.PaperStream Capture je aplikacija za skeniranje in upravljanje skeniranih podatkov z uporabo optičnih čitalcev FUJITSU fi serije.Predstavlja uporabniku prijazen vmesnik za nastavitev postopkov in skenirnih procesov.V povezavi z Paper stream IP predstavlja izredno močno orodje za pripravo elektronskih materialov za nadaljno uporabo.

Osnovni podatki Fujitsu skenerja fi-7460/7480:

 • Tip skenerja: ADF (Automatic Document Feeder)
 • Hitrost skeniranja: do 80 listov/min oz. do 160 strani/min (črno-belo, barvno)
 • Maksimalna ločljivost: 600 dpi
 • Senzor za slike: Barvni CCD (Charge coupled devic 2x)
 • A8 – A3 FORMAT
 • Pričakovana količina skeniranje na dan: do 9.000 listov
 • Zaznavanje podajanja več listov hkrati: ultrazvočni senzor, senzor za zaznavanja papirja
 • Vmesnik: USB 3.0 / USB 2.0
 • Priložena programska oprema:
 • PaperStream IP (TWAIN/ISIS) image enhancement solution
 • PaperStream Capture Batch Scanning Application
 • Scanner Central Admin, USB 3.0